Skip to content
This CO2-Charged Growler Helps Keep My Locally-Sourced Craft Beer Fresh for Weeks

Denne CO2-ladet Growleren hjelper meg å holde min lokalt produserte håndverksøl ferskt i flere uker.

on

Personlig føler jeg meg ikke komfortabel med å gå på bar eller restaurant ennå. Men jeg vil fortsatt støtte lokalsamfunnet mitt så godt jeg kan, og dessuten savner jeg deilige mat- og drikkevarer som jeg ikke må lage selv. Så det betyr å tilpasse seg, finne måter å gjøre ting så normale som mulig. En flott måte å få øl du elsker på er å ta med en growler til det lokale bryggeriet og be dem fylle den opp. Du trenger ikke engang å gå inn for å få fantastisk øl. Men du bør ikke bare ta med hvilken som helst growler. GrowlerWerks uKeg er et hakk over resten.


Les hele artikkelen:
https://www.thedailybeast.com/growler-lets-you-drink-craft-beer-at-home?ref=home

Related Posts

73 Best Gifts for Husbands That He’ll Actually Use
August 24, 2023
73 Beste gaver til ektemenn som han faktisk vil bruke

Så mye som du elsker mannen din, kan det være vanskelig å finne de beste gavegavene for ektemenn, spesielt siden...

Read More
15 Best Gifts for Coffee Lovers
August 24, 2023
15 Beste gaver for kaffeeelskere

På samme måte som oenofile, er dedikerte kaffedrikkere en kresen art, med sine preferanser for spesifikke kaffebønner...

Read More
Drawer Title
Similar Products