Skip to content

Bli hjemme på Valentinsdagen

on

Noen mennesker kaller Valentinsdagen en "Hallmark-høytid" - en rettferdig etikett, med tanke på at omtrent en milliard kort blir utvekslet den dagen. De rosa kosedyrene, de hjerteformede ballongene, det intense presset for å planlegge den perfekte (og ofte uhyrlig dyre) romantiske kvelden ute kan bli mye for mange å takle. Noen stiger opp til utfordringen og nyter romantikken. Andre får panikk og tyr til å bable om fakta om de mindre kjærlige opprinnelsen til Valentinsdagen. Vi forstår det. Det er litt av en blanding. Men i hjertet (<—ser du hva vi gjorde der ...) er det en dag viet til å anerkjenne og tilbringe tid med menneskene du elsker, og det er noe vi alle kan være enige om. Hvordan bedre feire tid med den spesielle personen i livet ditt enn med en avslappende kveld hjemme, mens du nyter førsteklasses øl eller cocktails? Hvis en avslappet, håndverksdrikk-fylt Valentinsdag er det du er ute etter, har vi noen ideer for å sette stemningen.

Hva er det med et navn? Når det gjelder Valentinsøl, kan det å finne på et navn være halve moroa for noen bryggere. Å servere glass av Love Buzz saison, Love Letter surøl eller Sexual Chocolate imperial stout kan være alt du trenger for å sjekke av på Valentinsdagens ønskeliste. Ta en titt på denne listen fra Chowhound over andre Valentinsøl som passer til anledningen.

Hvis du ikke får tak i noen av de nevnte ølene, er en måte å tilføre litt Valentins-dagspreg til feiringen din å velge en øl med en av dette høytidens tradisjonelle ingredienser: sjokolade. Ta med deg uKeg til ditt lokale bryggeri eller sted for påfyll av growler, så vil du sannsynligvis finne en velsmakende sjokolade stout eller porter som vil tilfredsstille din lyst.

Hvis du ikke liker sjokolade iølet ditt, men liker det ved siden avølet ditt, kan vi foreslå at du tar en titt på noen øl og trøffel-paringer. Noen kombinasjoner vil være kjærlighet ved første øyekast, men andre (som trøfler som passer godt til humlete, intense IPA-er) kan overraske deg.

Selv på en avslappet kveld hjemme kan det hende du ønsker å velge en mer fornem drikk. Esquire delte en liste over noen Valentinsverdige cocktails som er like vakre som de er deilige. Vi må imidlertid innrømme at vi foretrekker disse champagne-cocktailene, som kan lages på forhånd og holdes ferske i uKegen din i opptil to uker. Fordi en dag kanskje ikke er nok til å feire all kjærligheten!

Related Posts

November 08, 2023
Partypotter: Alt i Raseri og Enkle å Lage
October 11, 2023
3 Batch Cocktail Oppskrifter for 2022
Drawer Title
Similar Products