Skip to content
THE WINNING FORMULA FOR TAILGATING

DEN VINNERE OPPSKRIFT FOR PARKERINGPÅSIDEN (Translation: THE WINNING FORMULA FOR SIDE PARKING)

on
Mens man kan argumentere for at tailgating er en aktivitet året rundt, der ikke kræver mere end et par venner, en parkeringsplads, nogle snacks og drikkevarer for at kvalificere det som sådan, så er det bredt accepteret, at rigtig tailgating er forbundet med for-fodboldkampritualer. Og det betyder, at sæsonen starter nu.

Der er ikke mangel på ressourcer til råd og tricks til en vellykket tailgate. Har du brug for ideer til aktiviteter før kampen? Se denne liste over de bedste tailgating-spil. Vil du være sikker på, at dine snacks er perfekte? Læs om de mest populære forretter for hver stat. Vi hævder ikke at være eksperter på alle aspekter af denne tradition, men der er én ting, vi har meget stærke følelser for. Øl.

Der er uden tvivl mange elementer ved tailgating, men øl alene kan gøre eller ødelægge oplevelsen. Mere specifikt øllets temperatur. Selvfølgelig kan du smide din øl i en køler, og den kan forblive kold nok til at nyde, men det er bedst at reservere pladsen i din køler til vand eller Gatorade. Eller til at holde madvarer som deviled eggs eller kartoffelsalat fra at forgifte dig på varme efterårsdage.

Dit bedste valg er at fylde din uKeg med dit foretrukne øl. Træk det bare ud af køleskabet på kampdagen, og det vil forblive iskoldt hele dagen lang. Eller i det mindste, indtil du hælder det op...

Hvilket bringer os til det næste punkt. Hvis du har gjort det rigtige ved at holde din øl i en uKeg, bør du ikke ødelægge det ved at servere den i plastikkrus, hvor den bliver varm inden for få minutter. Skaf dig selv nogle uPints og hold din drik perfekt fra første tår til sidste. Og hvis (eller mere sandsynligt, når) dit glas bliver ramt af en forvildet cornhole beanbag og vælter, vil du opleve mindre spild, da uPints er udstyret med et handy tudedæksel. Win, win.

For at opsummere, og i ånden af tilbage-til-skole-sæsonen, har vi sat en lille ligning sammen for at hjælpe dig med at huske nøglen til succes:

uKeg + uPint = uWin i tailgating oplevelsen

Føl dig fri til at skrive det på et flashkort og laminere det.

Related Posts

November 08, 2023
Partypotter: Alt i Raseri og Enkle å Lage
October 11, 2023
3 Batch Cocktail Oppskrifter for 2022
Drawer Title
Similar Products