How to Use the Regulator Cap

Hvordan bruke regulatorkappen

on
Regulator Cap

Her er noen ekstra instruksjoner om hvordan du bruker regulator cappen:

Den gjeldende cap-designen har en sikkerhetsfunksjon som tømmer trykk fra uKeg gjennom toppen og sidene av capen om nødvendig. Den tømmer også trykk i uKeg hvis velgerhjulet er i AV-posisjon. For å få best ytelse ut av din Regulator Cap, følg disse forslagene:

1. Skrur du på regulatoren til ønsket trykk så snart du har satt på capen. Dette vil frakoble sikkerhetsventilen og trykksette flasken.
  2. Slå ikke av regulatoren mens du lagrer eller transporterer uKeg (med mindre du fjerner capen). Dette vil ikke spare på CO2, men faktisk løse ut trykket inne i flasken og kan trekke øl opp i regulatoren.
  3. Transporter og lagre uKeg oppreist når den er full. Hvis uKeg ligger på siden, kan øl renne inn i sikkerhetsmekanismen og forårsake at regulatoren slutter å fungere.

Hvis øl skulle lekke gjennom sikkerhetsmekanismen, kan du se det dryppe fra sidene av capen. Ikke vær bekymret, capen er ikke ødelagt. Men hvis ølet tørker i regulatoren, kan du oppleve at den lekker CO2 konstant eller ikke setter trykk på uKeg. Du må da rengjøre capen, noe som er en enkel og trygg jobb som kan gjøres på ca. 5 minutter.

Related Posts

Cartridge Seal Replacement
August 25, 2023
Patronforsegling byttes

Lær hvordan du erstatter tetningsringen på uKeg Cap.

Read More
Brewing Nitro Cold Brew
August 25, 2023
Brygge Nitro kaldbrygg

Info om hvordan du brygger kaffen din i din uKeg Nitro.

Read More
Drawer Title
Similar Products